تسلمى ياقمر نورتى الموضوع
2 مشترك
طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور
سمو الاميرة- المدير العام
- عدد المساهمات : 121
تاريخ التسجيل : 10/05/2010
الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com
نرجس- عدد المساهمات : 21
تاريخ التسجيل : 10/08/2010
شكلها رائع تسلم الايادى يا سمو الاميرة
سمو الاميرة- المدير العام
- عدد المساهمات : 121
تاريخ التسجيل : 10/05/2010
الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com
بسم الله الرحمن الرحيم
طرقتى فى عمل صينية البطاطس من غيرطماطم بس حقيقي جميلة وباذن الله تعجبكم
هى بتتكون من البطاطس والفراخ المغسولة كويس جدا ووبصلة كبيرة مفرومة ناعم وفلفل رومى احمر واخضر وفلفل حاااار حسب الرغبة
وفصين ثوم مفرومين ناعم حزمة شبت صغيرة جدا وتقطع صغيييييير
نخلط كل دة عل بعض ونحط كل البهارات وخصوصا جوزة الطيب ورشة زنجبيل ورشة قرفة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هى بتتكون من البطاطس والفراخ المغسولة كويس جدا ووبصلة كبيرة مفرومة ناعم وفلفل رومى احمر واخضر وفلفل حاااار حسب الرغبة
وفصين ثوم مفرومين ناعم حزمة شبت صغيرة جدا وتقطع صغيييييير
نخلط كل دة عل بعض ونحط كل البهارات وخصوصا جوزة الطيب ورشة زنجبيل ورشة قرفة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كدة هنحطها فى صينية مفروشة بورق القصدير نحط كل حاجة فيها وعلى
الوش نحط زبدة اوزيت نباتى زى ما تحبىوغطى الصينية بورق القصدير كويس جدا زى كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الوش نحط زبدة اوزيت نباتى زى ما تحبىوغطى الصينية بورق القصدير كويس جدا زى كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نحطها فى الفرن لمدة ساعة كاملةمن غير ما نفتح عليهاخااااااالص
وبعد الساعة طلعيها من الفرن وشيلى ورق القصدير اللى على الوش ودخليها خمس دقايق علشان يحمر الوجة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد الساعة طلعيها من الفرن وشيلى ورق القصدير اللى على الوش ودخليها خمس دقايق علشان يحمر الوجة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتقدم ساخنة مع طبق ارز بشعرية والسلطة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا