منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

منتدي الورد البلدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى خاص بالنساء فقط

عندك منتجات عايزة تبيعيها بتدورى على حاجات تشتريها بتدورى على سكن على موبايل على سيارة ادخلى روعة للاعلانات http://sites.google.com/site/ro3atcom/

2 مشترك

    طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور

    سمو الاميرة
    سمو الاميرة
    المدير العام
    المدير العام


    عدد المساهمات : 121
    تاريخ التسجيل : 10/05/2010
    الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com

    طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور Empty رد: طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور

    مُساهمة من طرف سمو الاميرة الأحد يونيو 19, 2011 8:40 pm

    تسلمى ياقمر نورتى الموضوع
    نرجس
    نرجس


    عدد المساهمات : 21
    تاريخ التسجيل : 10/08/2010

    طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور Empty رد: طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور

    مُساهمة من طرف نرجس الأحد يونيو 19, 2011 7:32 pm

    شكلها رائع تسلم الايادى يا سمو الاميرة
    سمو الاميرة
    سمو الاميرة
    المدير العام
    المدير العام


    عدد المساهمات : 121
    تاريخ التسجيل : 10/05/2010
    الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com

    طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور Empty طرقتى فى عمل صينية بطاطس بالفراخ من غير طماطم من مطبخى وبالصور

    مُساهمة من طرف سمو الاميرة الثلاثاء يناير 11, 2011 4:53 pm

    بسم الله الرحمن الرحيم



    طرقتى فى عمل صينية البطاطس من غيرطماطم بس حقيقي جميلة وباذن الله تعجبكم
    هى بتتكون من البطاطس والفراخ المغسولة كويس جدا ووبصلة كبيرة مفرومة ناعم وفلفل رومى احمر واخضر وفلفل حاااار حسب الرغبة
    وفصين ثوم مفرومين ناعم حزمة شبت صغيرة جدا وتقطع صغيييييير
    نخلط كل دة عل بعض ونحط كل البهارات وخصوصا جوزة الطيب ورشة زنجبيل ورشة قرفة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعد كدة هنحطها فى صينية مفروشة بورق القصدير نحط كل حاجة فيها وعلى
    الوش نحط زبدة اوزيت نباتى زى ما تحبىوغطى الصينية بورق القصدير كويس جدا زى كدة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وبعد كدة نحطها فى الفرن لمدة ساعة كاملةمن غير ما نفتح عليهاخااااااالص
    وبعد الساعة طلعيها من الفرن وشيلى ورق القصدير اللى على الوش ودخليها خمس دقايق علشان يحمر الوجة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وتقدم ساخنة مع طبق ارز بشعرية والسلطة

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 22, 2024 6:56 am