منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

منتدي الورد البلدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى خاص بالنساء فقط

عندك منتجات عايزة تبيعيها بتدورى على حاجات تشتريها بتدورى على سكن على موبايل على سيارة ادخلى روعة للاعلانات http://sites.google.com/site/ro3atcom/

2 مشترك

    فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور

    سمو الاميرة
    سمو الاميرة
    المدير العام
    المدير العام


    عدد المساهمات : 121
    تاريخ التسجيل : 10/05/2010
    الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com

    m6 رد: فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور

    مُساهمة من طرف سمو الاميرة الأحد يونيو 19, 2011 8:41 pm

    تسلمى ياقمر اتفضلى معانا[b]
    نرجس
    نرجس


    عدد المساهمات : 21
    تاريخ التسجيل : 10/08/2010

    m6 رد: فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور

    مُساهمة من طرف نرجس الأحد يونيو 19, 2011 7:10 pm

    تسلم الايادى شكله مشهى جدااااااااااااا [b]
    سمو الاميرة
    سمو الاميرة
    المدير العام
    المدير العام


    عدد المساهمات : 121
    تاريخ التسجيل : 10/05/2010
    الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com

    m6 فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور

    مُساهمة من طرف سمو الاميرة الثلاثاء يناير 11, 2011 5:03 pm

    بسم الله الرحمن الرحيم

    من مطبخى فراخى المحشية بالفريك والرز البسمتى مش هطول عليكم هندخل فى الموضوع على طول
    ودى صورتهاااااااااا
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    الطريقة بقى
    اولا بغسل الفراخ كويس جدا وبعدين بتبلها برة وجوة بالملح والفلفل
    وبعمل خلطة الفريك وهى عبارة عن فريك منقوع وبصلة مبشورة وفصين توم ورز بسمتى منقوع
    وبعد كدة بشوح البصلة مع الثوم خفيف على النار فى شوية زبدة وبعدين احط الفريك وبعد شوية بانزل بالارز
    واحط نصف كمية الشوربة او الماء واتبلة كويس بالبهارات والملح والفلفل

    وبعد ما يستوى الفريك والرز نصف سوى بسيبهم يبردو وابتدى احشى الفراخ
    على فكرة الفراخ حجمها صغير مش كبير انا بحبها كدة بس لو عايزنها كبيرة بتاخد وقت اكتر فى السوى
    وبقفلها بالخلة او الخيط زى ما تحبو واحطها فى الشوربة مع حبهان ومكعب مرق دجاج وبعد ما تستوى كويس
    بنشلها من الشوربة واحمرها فى الزبدة وبقدمها مع بطاطس شيبسى
    وبالهنا والشفا
    ويارب تعجبكم
    ودى صورة كمان مع البطاطس

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين أبريل 29, 2024 7:40 am