تسلمى ياقمر اتفضلى معانا[b]
2 مشترك
فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور
سمو الاميرة- المدير العام
- عدد المساهمات : 121
تاريخ التسجيل : 10/05/2010
الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com
- مساهمة رقم 1
رد: فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور
نرجس- عدد المساهمات : 21
تاريخ التسجيل : 10/08/2010
- مساهمة رقم 2
رد: فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور
تسلم الايادى شكله مشهى جدااااااااااااا [b]
سمو الاميرة- المدير العام
- عدد المساهمات : 121
تاريخ التسجيل : 10/05/2010
الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com
- مساهمة رقم 3
فراخ محشية فريك ورز بسمتى من مطبخى وبالصور
بسم الله الرحمن الرحيم
من مطبخى فراخى المحشية بالفريك والرز البسمتى مش هطول عليكم هندخل فى الموضوع على طول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]من مطبخى فراخى المحشية بالفريك والرز البسمتى مش هطول عليكم هندخل فى الموضوع على طول
ودى صورتهاااااااااا
الطريقة بقى
اولا بغسل الفراخ كويس جدا وبعدين بتبلها برة وجوة بالملح والفلفل
وبعمل خلطة الفريك وهى عبارة عن فريك منقوع وبصلة مبشورة وفصين توم ورز بسمتى منقوع
وبعد كدة بشوح البصلة مع الثوم خفيف على النار فى شوية زبدة وبعدين احط الفريك وبعد شوية بانزل بالارز
واحط نصف كمية الشوربة او الماء واتبلة كويس بالبهارات والملح والفلفل
وبعد ما يستوى الفريك والرز نصف سوى بسيبهم يبردو وابتدى احشى الفراخ
على فكرة الفراخ حجمها صغير مش كبير انا بحبها كدة بس لو عايزنها كبيرة بتاخد وقت اكتر فى السوى
وبقفلها بالخلة او الخيط زى ما تحبو واحطها فى الشوربة مع حبهان ومكعب مرق دجاج وبعد ما تستوى كويس
بنشلها من الشوربة واحمرها فى الزبدة وبقدمها مع بطاطس شيبسى
وبالهنا والشفا
ويارب تعجبكم
ودى صورة كمان مع البطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا
اولا بغسل الفراخ كويس جدا وبعدين بتبلها برة وجوة بالملح والفلفل
وبعمل خلطة الفريك وهى عبارة عن فريك منقوع وبصلة مبشورة وفصين توم ورز بسمتى منقوع
وبعد كدة بشوح البصلة مع الثوم خفيف على النار فى شوية زبدة وبعدين احط الفريك وبعد شوية بانزل بالارز
واحط نصف كمية الشوربة او الماء واتبلة كويس بالبهارات والملح والفلفل
وبعد ما يستوى الفريك والرز نصف سوى بسيبهم يبردو وابتدى احشى الفراخ
على فكرة الفراخ حجمها صغير مش كبير انا بحبها كدة بس لو عايزنها كبيرة بتاخد وقت اكتر فى السوى
وبقفلها بالخلة او الخيط زى ما تحبو واحطها فى الشوربة مع حبهان ومكعب مرق دجاج وبعد ما تستوى كويس
بنشلها من الشوربة واحمرها فى الزبدة وبقدمها مع بطاطس شيبسى
وبالهنا والشفا
ويارب تعجبكم
ودى صورة كمان مع البطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا