منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

منتدي الورد البلدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى خاص بالنساء فقط

عندك منتجات عايزة تبيعيها بتدورى على حاجات تشتريها بتدورى على سكن على موبايل على سيارة ادخلى روعة للاعلانات http://sites.google.com/site/ro3atcom/

    المسقعة الرخامية بالصور

    سمو الاميرة
    سمو الاميرة
    المدير العام
    المدير العام


    عدد المساهمات : 121
    تاريخ التسجيل : 10/05/2010
    الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com

    m8 المسقعة الرخامية بالصور

    مُساهمة من طرف سمو الاميرة السبت يناير 08, 2011 9:48 am


    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



    طريقة عمل المسقعة الرخامية

    المقادير::

    باذنجان مقطع

    فلفل مقطع

    لحم مفروم متعصج ومضاف اليه عصير الطماطم

    ملح

    فلفل

    (بصل+جزر)

    بشاميل خفيف ومعلقه صلصه (أي صلصة) ومعلقه ماء للتزيين

    كيس بلاستيك

    الطريقه::

    1- نفرم الجزر والبصل ونحمسهم مع اللحم

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    2- ندهن الباذنجان بالزيت وندخله الفرن على الشوايه ليتحمر بطريقه صحيه ومعاه الفلفل

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    3- نعمل بشاميل خفيف ونجيب الطاجن نضع فيه طبقه باذنجان وبعدها الفلفل

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    4- طبقه لحمه مفرومه بعدها

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    5- طبقه بشاميل خفيفه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    6- طبقه باذنجان وفوقها بقيه البشاميل

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    7- نضع فى الكيس البلاستيك معلقه الصلصه ومعاها معلقه ماء لتخفيفه قليلا ونعملها مثل القمع

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    8- نقوم بعمل دوائر على البشاميل باستخدام الصلصه وبالسكينه نسحب الصلصه للداخل ثم للخارج

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    9- ندخلها الفرن وتقدم

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    منقووووووووووووووووووووووووول
    [/size]

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء مايو 15, 2024 4:18 am