انا جيبالكو طريقة بسيطة وسهلة للكريب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير:
1كوب دقيق -1كوب لبن -بيضة ملح
الطريقة :
نخلط كل المقادير فى طبق عميق بلمضرب السلك وبعدين نصفيةمن اشوائب او كلاكيع
من العجين وبعد كدة تخدى بلكبشة او ملعقة كبيرة تكونى محضرة طاسة حسب المقاس
اللى عندك اولمايستوى يعنى مش تسيبة لما يحترق لااقلبى بسرعة على الوجة الثانى
وطلعى الكمية الكوب بيعمل حوالى10 او12 حسب مقاس الطاسة الللى عندك
تكونى محضرة الحشوة الللى انتى عوزاها حسب ذوقك ممكن لحمة مفرومة مع فلفل الوان مثلا ممكن مشروم مع فلفل الوان وكسبرة خضرا يعنى زى ماانتى عاوزة
تحشى وتلفى زى المحشى وترص فى الصنية او ابايركس ويوضع على الوجة كاتشب او صلصة ورشة جبنة شيدراو موزاريلا اوعندك بشاميل وتدخل الفرن تحت الشواية تأخذ وش وبالهنا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير:
1كوب دقيق -1كوب لبن -بيضة ملح
الطريقة :
نخلط كل المقادير فى طبق عميق بلمضرب السلك وبعدين نصفيةمن اشوائب او كلاكيع
من العجين وبعد كدة تخدى بلكبشة او ملعقة كبيرة تكونى محضرة طاسة حسب المقاس
اللى عندك اولمايستوى يعنى مش تسيبة لما يحترق لااقلبى بسرعة على الوجة الثانى
وطلعى الكمية الكوب بيعمل حوالى10 او12 حسب مقاس الطاسة الللى عندك
تكونى محضرة الحشوة الللى انتى عوزاها حسب ذوقك ممكن لحمة مفرومة مع فلفل الوان مثلا ممكن مشروم مع فلفل الوان وكسبرة خضرا يعنى زى ماانتى عاوزة
تحشى وتلفى زى المحشى وترص فى الصنية او ابايركس ويوضع على الوجة كاتشب او صلصة ورشة جبنة شيدراو موزاريلا اوعندك بشاميل وتدخل الفرن تحت الشواية تأخذ وش وبالهنا