منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدي الورد البلدى

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم
يشرفنا ان تنضم لاسرة منتديات الورد البلدى

منتدي الورد البلدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى خاص بالنساء فقط

عندك منتجات عايزة تبيعيها بتدورى على حاجات تشتريها بتدورى على سكن على موبايل على سيارة ادخلى روعة للاعلانات http://sites.google.com/site/ro3atcom/

    كبسة الجمبرى ولا اروع ززبالصور

    سمو الاميرة
    سمو الاميرة
    المدير العام
    المدير العام


    عدد المساهمات : 121
    تاريخ التسجيل : 10/05/2010
    الموقع : http;//www.alwardalblde.yoo7.com

    m8 كبسة الجمبرى ولا اروع ززبالصور

    مُساهمة من طرف سمو الاميرة السبت يناير 08, 2011 10:57 am

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    المقادير

    3 اكواب ارز بسمتى منقوع ومصفى
    1 كيلو جمبرى -معلقة زعفران -بصلة كبيرة مفرومة-فصين ثوم -قرفة اعواد وقرنفل او مسمار- فلفل اسود حب -ملح بهارات

    الطريقة

    انقع الارز لمدة تلت ساعة واصفية واجهز الجمبرى
    انظف الجمبرى من الراس والقشر واترك الزيلفقط
    وفى حلة على النار بها ما مغلى اضع كل البهارات اللى موجودة ولما تغلى احط الجمبرى
    وبعد ما يستوى انشلة من الشوربة
    وارفع حلة اخرى على النار واضع فيها السمن وشوية زيت واضيف البصل والثوم و
    الى ان يصفر لونهم واضيف الارز واستمر فى التقليب
    واضيف بعد كدة الزعفران مذاب فى قليل من الماء ثم اضيف الشوربة واتركة على النار الى ان يتشرب الماء واهدى النار الى ان ينضج الارز
    ويمكن اضافة فلفل حااار الى الارز و-دة على حسب الرغبة
    ويقدم الارز وهو ساخن فى سيرفيز وعلى الوجة نرص الجمبرى بالشكل الموضح فى الصورة
    وبالهنا والشفا

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء مايو 14, 2024 6:07 pm