طريقة البيتزا المحشوة اطرافهابكرات الجبن
مقادير الصلصة
بصلة مفرومة- معجون طماطم-طماطم مفرومة-بهارات حسب الرغبة
بنقلى البصلةمع قليل من الزيت على النار ثم نضع المعجون والطاطم والبهاراتونتركها تتسبكعلى نار هادئة
طريقة العجينة
2 كوب دقيق-2 كوب ماء دافىء-نص كوب زيت-2 ملعقة حليب بودرة كبيرة -2معلقة خميرة فورية -ملعقة صغيرة سكر-رشة ملح
نخلط كل المقاديرالى ان تصبح عجينة لينة ونتركها ربع ساعةترتاح
ناخذ جزء صغير من العجينة ونفردة فى الصينية المدهونة زيت خفيف وباقى العجينةنعملها كور محشية بالجبنةالموزاريلا نرصها على اطراف العجينة
التزيييييييييييين
ندهن العجينة من النص الصلصة التى سبق اعدادها ونضع شرائح الزيتون والفلفل الرومى ولو ممكن سوسى حسب زوقك
ثم ندهن الكور اللى فى الطرف بالبيض المخفوقوق ونرش عليها سمسم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودة شكلها النهائى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مقادير الصلصة
بصلة مفرومة- معجون طماطم-طماطم مفرومة-بهارات حسب الرغبة
بنقلى البصلةمع قليل من الزيت على النار ثم نضع المعجون والطاطم والبهاراتونتركها تتسبكعلى نار هادئة
طريقة العجينة
2 كوب دقيق-2 كوب ماء دافىء-نص كوب زيت-2 ملعقة حليب بودرة كبيرة -2معلقة خميرة فورية -ملعقة صغيرة سكر-رشة ملح
نخلط كل المقاديرالى ان تصبح عجينة لينة ونتركها ربع ساعةترتاح
ناخذ جزء صغير من العجينة ونفردة فى الصينية المدهونة زيت خفيف وباقى العجينةنعملها كور محشية بالجبنةالموزاريلا نرصها على اطراف العجينة
التزيييييييييييين
ندهن العجينة من النص الصلصة التى سبق اعدادها ونضع شرائح الزيتون والفلفل الرومى ولو ممكن سوسى حسب زوقك
ثم ندهن الكور اللى فى الطرف بالبيض المخفوقوق ونرش عليها سمسم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودة شكلها النهائى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]